A pikkelysömör kezelése - Bőrproblémák: pikkelysömör, ekcéma, korpa kezelése

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hatékony megoldást
kínálunk:
korpás haj, fejbőr
pattanásos bőr, ekcéma,
pikkelysömör kezelésére!

-------------------
Neo-Plant
Kutató Fejlesztő Kft.
Postacím:
H – 1511 Budapest, Pf. 14.


Mobil:
+36 (20) 442-3059
e-mail:

neoplant519@gmail.com
*
Kapcsolat az oldalunkról
Nyitva tartás:
A shop állandóan üzemel
*
Termékeink:

NEOPLANT KRÉM

NEOPLANT SAMPON

NEOPLANT ARCSZESZ

NEOPLANT HAJSZESZ


*
Hasznos információk
Szerződési feltételek
Hol kapható?
Segítség a vásárláshoz
*
VENDÉGKÖNYV
*
Akciós ajánlataink:A psoriasis, magyarul pikkelysömör egy bőrbetegség, mely a bőrt, körmöket, ízületeket, nagyon ritkán a nyálkahártyákat érinti. A betetgség hajlamos a krónikus kiújulásra, elterjedtsége országunkban 2% körül van. A pikkelysömör genetikus jellegű, kialakulásában a veleszületett hajlam, illetve a környezeti, „provokáló” faktorok is szerepet játszhatnak. Ezek a faktorok lehetnek külsők vagy belsők: vagyis lehet dohányzás és/vagy elhízás, és lehet stressz is; ha ezek együttes értéke elér egy bizonyos küszöböt, akkor jelenik meg a pikkelyes bőrelváltozás.

A pikkelysömör legfeltűnőbb tünetei testi jellegűek, azonban a modern orvostudomány arra is figyelmet fordít, hogy számos lelki betegség is összefüggésben állhat a psoriasisszal. Hangsúlyozni érdemes, hogy a betegség nem fertőző és a beteg környezetére egyáltalán nem veszélyes, azonban ez a társadalomban nem tudatosult.

A testi tünetek legfontosabb jellemzője, hogy a pikkelyes bőr könnyed mozdulattal eltávolítható, súrlódás esetén leválhat, ilyenkor alóla apró nyílt seb tűnik elő. A súlyosabb fázisokban átterjedhetnek a panaszok az ízületekre, de a belső szervek épségben maradnak, azokra nincs hatással. Enyhe esetnek számít, ha valakinek csak a tenyerén vannak foltok, súlyosnak, ha az egész testét pikkelysömör borítja, kifejezetten kóros esetekben gennyes elváltozások is feltűnhetnek.

Pikkelysömör esetére: Neoplant krém
Megrendelés     A krém ismertetője

Nem fertőző betegség. Jelen pillanatban teljes gyógyulást előidéző gyógyszer még nincs, a betegséget nem lehet teljesen kiiktatni, csak tünetmentessé tenni.

A NEOPLANT KRÉM FELHASZNÁLÁSI JAVASLATA PIKKELYSÖMÖR ESETÉN:

A bőrt először tisztítsuk le NEOPLANT arcszesszel, majd kenjük be naponta 1-3 alkalommal NEOPLANT krémmel. Nehezen gyógyuló sebeknél a már gyógyuló sebet kezeljük a NEOPLANT krémmel aszerint, hogy a seb mely bőrfelületen helyezkedik el naponta több alkalommal, ezáltal a regenerálódási folyamatok felgyorsulnak és a hegek kialakulása csökken.

Amennyiben használata során bőrpír jelenik meg, kerüljük további alkalmazását. Ügyeljünk arra, hogy szembe és friss sebbe ne kerüljön a krém!

Természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz így káros mellékhatással nem rendelkezik. A termék színezék és illatanyag mentes. A termékben lévő gyógynövénykivonat biztosítja a termék előnyös tulajdonságait. Népgyógyászati tapasztalatok és a szakirodalmi adatok állítják, hogy a felhasznált gyógynövény kivonatnak természetes antibiotikus, vérzéscsillapító és sebgyógyulást elősegítő hatásai vannak.

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz