Pattanásos bőr kezelése - Bőrproblémák: pikkelysömör, ekcéma, korpa kezelése

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hatékony megoldást
kínálunk:
korpás haj, fejbőr
pattanásos bőr, ekcéma,
pikkelysömör kezelésére!

-----------------------
Neo-Plant
Kutató Fejlesztő Kft.
Postacím:
H – 1511 Budapest, Pf. 14.


Mobil:
+36 (20) 442-3059
e-mail:

neoplant519@gmail.com
*
Kapcsolat az oldalunkról
Nyitva tartás:
A shop állandóan üzemel
*
Termékeink:

NEOPLANT KRÉM

NEOPLANT SAMPON

NEOPLANT ARCSZESZ

NEOPLANT HAJSZESZ


*
Hasznos információk
Szerződési feltételek
Hol kapható?
Segítség a vásárláshoz
*
VENDÉGKÖNYV
*
Akciós ajánlataink:A bőrünkben a szőrtüszők kivezető nyílása mellett - főként az arcon, a hallójáratban a mellkason, háton, és a karok külső felszínén - elhelyezkedő faggyúmirigyek által termelt faggyút az a szőrszál segíti a bőrfelszínre, amelyet a faggyú hivatott kenni. A faggyúmirigyek fokozott faggyútermelés mellett könnyen eltömődhetnek, ekkor keletkezik az akné.
A napfényre, kozmetikumokra vegyszerekre adott allergiás válaszreakció is okozhat pattanásokat. A piszkos városi levegő kedvez az akné megjelenésének. Nincs rá bizonyíték viszont, hogy bizonyos ételek kihoznák a pattanásokat, ha csak nem valami ételallergiáról vagy gombás fertőzésről van szó.

A legenyhébb esetben elegendőek lehetnek a házi kezelésben is használt helyileg alkalmazott szerek: a szaruréteg túltengésének ellensúlyozására hámlasztó készítményeket, szárító pasztát, rázófolyadékot tehetünk a pattanásokra, általában éjszakára.

Pattanásos bőr, száraz bőr esetére: Neoplant arcszesz és krémMegrendelés     Az arcszesz ismertetője     A krém ismertetője

A bőrszárazság mindennapos dolog. Van, akinek annyira enyhén száraz a bőre, hogy már a kíméletesebb tisztálkodás és megoldja a gondjait, és van, akinek még intenzív testápolás mellett is sok kellemetlenséget okoz.
A bőrszárazság nem egyszerűen csak múló kellemetlenség, hanem több bőrbetegség kialakulásához is hozzájárulhat, illetve súlyosbíthatja tüneteiket.

A kiszáradó, berepedező bőrön könnyebben alakulnak ki baktérium és vírus fertőzések. A száraz bőr jellemző tünete az ichthyosisnak és az atopiás ekcémának. Vannak olyan bőrbetegségek, mint például a pikkelysömör, amelyekre ugyan nem jellemző a bőrszárazság, de a kellemetlen hámlás jól befolyásolható testápoló készítményekkel. Az is általános tapasztalat, hogy ha nem engedjük kiszáradni a pikkelysömörös bőrt, gyakran kevesebb gyulladáscsökkentő krém is elegendő. Számos bőrbetegség esetében a viszketés jelentősen csökkenthető megfelelő bőrápoló kezeléssel.

A NEOPLANT ARCSZESZ ÉS KRÉM FELHASZNÁLÁSI JAVASLATA:

Először tisztítsuk le a bőrt NEOPLANT arcszesszel oly módon, hogy az arcszeszt kenjük fel az arcbőrre, majd töröljük le nedves vatta segítségével, és ezután bő vízzel öblítsük le, majd az érintett bőr felületét kenjük be naponta 1-3 alkalommal NEOPLANT krémmel.
Ezt a kezelést hetente többször ismételjük meg.

Természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz, így káros mellékhatással nem rendelkezik. A termék színezék és illatanyag mentes.
A termékben lévő gyógynövénykivonat biztosítja a termék előnyös tulajdonságait. Népgyógyászati tapasztalatok és a szakirodalmi adatok állítják, hogy a felhasznált gyógynövény kivonatnak természetes antibiotikus, vérzéscsillapító és sebgyógyulást elősegítő hatásai vannak.

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz